vTomb Logo

RAPPER SNELLE DROPT 10 MEI TRACK MET FRENNA! | BOEIEND – Concentrate Bold

Home
Home
Donate
Donate
YES! Vandaag weer een nieuwe BOEIEND en dat met niemand minder dan Lars Bos, beter bekend als de enige echte rapper Snelle. Een hiphop genie die nieuwe vibes in de scene gooit. Deze vibes komen meteen tot zijn recht wanneer Snelle een optreden geeft. Direct na het optreden grijpt Jayjay Boske zijn kans. Hij bestormt het podium om Snelle te boeien. Samen ploffen ze neer in de kantine en maken ze een praatje. Uiteindelijk kiest Snelle voor een SUPRISE. In de auto komen meteen de ware autorij skills van Snelle naar voren. Tussen de rit door hebben zij het over zijn prille carriere, de grootste verandering, zijn motivatie, waar hij tegen aan loopt en zijn vorige baan. De suprise gaat van start, bij de kartbaan gaan Jayjay en Snelle helemaal los. Maar wie is er sneller? Na het karten krijgen de boys honger en gaan ze langs het restaurant de Zeven sprong dat gerunt word door Snelle zijn moeder en stiefpa. Het eten smaakt hen goed en Snelle brandt nog even los over zijn nieuwe singel. BENIEUWD?! ABONNEER, LIKE EN PUSH DIE BUTTON!!!

Volg Concentrate BOLD:http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts Niels Oosthoek, JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. De video’s komen om 17:30 online. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Ook Niels Oosthoek is BOLD, vooral bekend van zijn YouTube-kanaal Gierige Gasten, waarin hij met twee vrienden zonder geld een luxe leven leidt. Naast JayJay en Niels zit Rijk Hofman in het BOLD-team. ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. Beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/nielsoosthoek/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

Gierige Gasten (Niels): https://www.youtube.com/user/gierigegasten
DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnxBXXnFA3ZCHsh2mzqHag
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125n7Pm_zlC8enhTyh6PJw

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#Concentratebold #bold #Boeiend
Check ook de andere afleveringen van Boeiend https://www.youtube.com/playlist?list=PLvHZRi8ng2-hbImvzrFqGsNlencwhWTjr

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Alternative random YouTube videos generator: YouTuBeRandom
Powered by Wildsbet.
vTomb © 2023

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
OK