vTomb Logo

Tanja - Ti si odish - (Audio 2002) - Senator Music Bitola

Home
Home
Donate
Donate
Тања - Ти си одиш
м и арр.Љ.Павловски, т.С.Калинска

Албум 2002: Ах, да ми паднеш

Снимено во студио "Анастасија" - Скопје, освен А1(1) "ФМ".
Гости: гитари - Љупчо А3(3), Алек Б1(5), Џанго Б3(7);
хармоника - Горан Стоилков;
кларинет - Кољо;
пратечки вокали - Љупчо Павловски, Горан Стоилков;

Фото ДИЧО - Скопје
Дизајн - Атанас Смилков-KENNAN

Голема благодарност до сите што помогнаа да овој албум го здогледа светлото на денот,
од срце...
Ваша ТАЊА

Издава, произведува и дистрибуира
Senator Music - Bitola - Macedonia

На следниот линк можете да ги прегледате целосните албуми издадени од Senator Music - Bitola - Macedonia
https://goo.gl/Yt9963

Порачај оргинално CD на:
http://www.senator.com.mk

Преснимување и размножувањето, јавно изведување и емитување потпаѓа под заштита на авторските и изведувачките права.

#SenatorMusic #ТаЊа #MakedonskaMuzika #Makedonska #Muzika #Macedonian #MacedonianMusic #Senator #Music #Makedonija #Macedonia #MK #MKD #Tanja #Сенатор #МакедонскаМузика #Македонска #Музика #Македонија

mc 69/2002

© ℗ 2002 Senator Music Bitola All rights reserved

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Alternative random YouTube videos generator: YouTuBeRandom
Powered by Wildsbet.
vTomb © 2023

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
OK