Mangabei gris de coroneta blanca (Cercocebus atys lunulatus)

Home
Donate
All
People & Blogs
Entertainment
Music
Gaming
Education
Howto & Style
News & Politics
Science & Technology
Film & Animation
Sports
Comedy
Autos & Vehicles
Nonprofits & Activism
Travel & Events
Pets & Animals

Deu el seu nom al pelatge gris del seu cos, més fosc al dors i més blanquinós a la part ventral. De mitjana grandària, els mangabeis tenen la cua més llarga que la resta del cos, que els hi serveix de balancí quan es desplacen a salts entre les branques dels arbres de la selva. Les femelles són més petites que els mascles.

D'hàbits diürns, es mou per la selva i els manglars en grups nombrosos, aprofitant tota classe d'aliments, com llavors, fruits, fulles, encara que també menja invertebrats, ous, rosegadors i altres petits vertebrats. Els seus forts incisius els permeten menjar llavors de closca dura que no poden trencar moltes altres espècies de cercopitècids. Més informació http://ves.cat/lBof

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Powered by Wildsbet.

© 2021 vTomb

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Got it