Scenetă creștină „Dumnezeu bate la ușă” Tu L-ai întâmpinat pe Domnul? - vTomb

Scenetă creștină „Dumnezeu bate la ușă” Tu L-ai întâmpinat pe Domnul?

Home
Donate
All
People & Blogs
Entertainment
Music
Gaming
Education
Howto & Style
News & Politics
Science & Technology
Film & Animation
Sports
Comedy
Autos & Vehicles
Nonprofits & Activism
Travel & Events
Pets & Animals

Spectacol de varietăți „Dumnezeu bate la ușă” Tu L-ai întâmpinat pe Domnul?

Sceneta „Domnul bate la ușă” ne arată cum, în zilele de pe urmă, Domnul bate la ușa inimilor noastre cu cuvintele Lui, iar fecioarele înțelepte pot auzi glasul lui Dumnezeu și se pot ospăta cu Mielul.
Pastorul Chang Shoudao a așteptat mereu întoarcerea Domnului, dar, când fratele Zhen îi mărturisește că Domnul S-a întors deja, se agață cu încăpățânare de noțiunile și de închipuirile lui, crezând că Domnul Se va întoarce pe un nor, și își ține ușa ușa inimii închisă pentru adevărata cale. De această dată însă, fratele Zhen discută cu el despre pasaje din Scriptură referitoare la întoarcerea Domnului și pastorul descoperă că Biblia conține profeții conform cărora, în zilele de pe urmă, Domnul Se va întoarce în secret, întrupat, pentru a spune noi cuvinte și a purifica omul și doar după aceasta Se va arăta public pentru a răsplăti binele și a pedepsi răul. În același timp, el ajunge să înțeleagă adevărata semnificație a faptului că Domnul bate la ușile noastre și că, pentru întâmpinarea întoarcerii Domnului, este esențial să putem auzi glasul lui Dumnezeu. Când aude în cele din urmă glasul lui Dumnezeu în cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, el își deschide ușa inimii și întâmpină întoarcerea Domnului.

marturii video:
Spectacol de varietăți creștin „Adunare într-un grajd” (Satiră) https://yt1.pics.ee/ATLMB
Spectacol de varietăți creștin „Cum anume vine Domnul” (Replici) https://yt1.pics.ee/AYK3B

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat.

Enunț special: Această producție video a fost produsă în scopuri non-profitabile de către Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Actorii care apar în această producție joacă în scop non-profitabil și nu au fost plătiți în niciun mod. Acest videoclip nu poate fi distribuit niciunei părți terțe pentru profit și sperăm că fiecare îl va distribui în mod liber. Când îl distribuiți, vă rugăm să notați sursa. Fără acordul Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic, nicio organizație, niciun grup social sau individ nu poate falsifica sau reprezenta în mod greșit conținutul din acest videoclip.

Biserica lui Dumnezeu Atotputernic : https://ro.godfootsteps.org/videos.html
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic blogspot : https://kingdomsalvationro.blogspot.com/
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : https://itunes.apple.com/ro/app/the-church-of-almighty-god/id1166298433
Biserica lui Dumnezeu Atotputernic App : https://play.google.com/store/apps/details?id=org.godfootsteps.thechurchofalmightygod&hl=ro

E-mail :[email protected]
Contactați-ne: +33-76-62-34-276

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Powered by Wildsbet.

© 2021 vTomb

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Got it