All
People & Blogs
Entertainment
Music
Gaming
Education
Howto & Style
News & Politics
Science & Technology
Film & Animation
Sports
Comedy
Autos & Vehicles
Nonprofits & Activism
Travel & Events
Pets & Animals

Postmen - U Wait

Je kan jouw exemplaar van 'Documents (15th Anniversary Edition) alvast pre-orderen via Bol: http://bit.ly/13JEOSo & via iTunes: http://bit.ly/ZMzVAT. Postmen's klassieke 'Documents'-shirts zijn nu ook verkrijgbaar via onze webshop: http://bit.ly/YJMDRH.

Deze Postmen Throwback Thursday: U Wait

Het is eind 1998 en de single Cocktail was een grote zomerhit. Postmen voelt het succes en staat op veel verschillende festivals en treedt vrijwel overal op. Opvolger 'U Wait' wordt in november '98 uitgebracht en loopt de hitlijsten in. De videoclip van 'U Wait' wordt in Suriname geschoten, waardoor de video een tropische sfeer krijgt die perfect bij de muziek past. Het album 'Documents' verschijnt en krijgt unaniem lovende recensies. De hoogste positie van 'U Wait' is 32 in de Nederlandse top 40. Het nummer blijft 3 weken in de hitlijsten.

----------

'Postmen: roots and culture!' Dat zijn de eerste woorden op het album Documents van Postmen, het album waar het allemaal mee begon. Documents is het eerste Nederlandse hiphopalbum dat de platina status (100.000 verkochte exemplaren) bereikte en inmiddels de dubbelplatina status heeft gehaald.
De singles 'Cocktail', 'U Wait', 'Renaissance', 'Crisis' en later ook 'De Bom' zijn inmiddels klassiekers geworden in de Nederlandse hiphopwereld. Om de dubbel platina te vieren wordt het album 'Documents' op 2 mei 2013 opnieuw gereleased via Top Notch. Tot het zo ver is zal Top Notch elke donderdag een videoclip van een hit van Postmen opnieuw en in hoge kwaliteit via Youtube haar Youtube-kanaal uitbrengen.

Na de eerste week de gehele documentaire 'Postmen: roots and culture' naar buiten te hebben gebracht via Youtube en vorige week de videoclip van 'Cocktail', is het deze week tijd voor een nieuwe TBT. Op de tweede donderdag van de 'Postmen Trowback Thursday (TBT)' zal de videoclip 'U Wait' getoond worden.

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Powered by Wildsbet.

© 2020 vTomb

By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Got it