Opinion - Protesta e studenteve dhe komunitetet fetare! (18 dhjetor 2018)

Next Video

www.tvklan.al Emision LIVE nga Blendi Fevziu në KLANHD & TVKLAN; Të ftuar: Lorenc Vangjeli, Tomor Alizoti, Fatma Haxhialiu, Akil Pano, At Grigor Telushi, ,Lauret Luli, Syrja Xhelaj


By using our services, you agree to our Privacy Policy.
Got it